Senverbus Hilversum wordt PlusBus Hilversum

Seniorenvereniging Senver in Hilversum organiseert o.a. gezellige uitjes voor ouderen uit Hilversum met een eigen Senverbus. Deze dienstverlening is vanaf 1 september onderdeel van Versa Welzijn. De bus krijgt met deze overgang ook een nieuwe naam: de PlusBus.

De huidige bus wordt in september bovendien vervangen door een andere bus, met dank aan het Nationaal Ouderenfonds. Alle vrijwilligers, 2 coördinatoren en zo’n 40 chauffeurs, begeleiders en organisatoren gaan over naar Versa Welzijn.

Ellen de Haan, accounthouder Versa Welzijn in Hilversum over de PlusBus: ‘We zijn blij dat de voormalige Senverbus nu onderdeel is van Versa, omdat wij zien dat deze vrijwilligers een mooie bijdrage leveren aan het welzijn van ouderen in Hilversum. Daarnaast hebben we veel waardering voor het feit dat dit initiatief volledig wordt gedraaid door vrijwilligers. Er is een gevarieerd aanbod aan uitjes dat aansluit bij de behoefte van de Hilversumse ouderen. Daarmee draagt de PlusBus bij aan ontmoeting, ontspanning en een zinvolle daginvulling voor ouderen.’

Vanaf 15 september start de PlusBus in Hilversum met uitjes. Opgeven voor uitjes kan voorlopig via ruthwinters@planet.nl.

Bekijk hier het programma voor september en oktober 2024:

Versa Welzijn heeft ook een PlusBus rijden in Gooise Meren, Huizen en Weesp.

Meer informatie:

Ellen de Haan
06 57 31 42 46
ehaan@versawelzijn.nl

Aankomst van de nieuwe PlusBus op 9 sept 2024

Het laatste nieuws